Politie onderzoekt woningoverval

donderdag 2 november 2017

Franeker - De politie verricht onderzoek naar een woningoverval in de Jan Reitsmastraat. Deze overval vond in de nacht van woensdag 1 op donderdag 2 november rond middernacht plaats.

Drie onbekende mannen drongen de woning binnen, bedreigden en mishandelden de 23-jarige bewoonster en een 24-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats met een vuurwapen. De twee slachtoffers hoefden zich niet onder dokters behandeling te stellen. De drie onbekende mannen verlieten de woning met onder andere een geldbedrag, verschillende mobiele telefoons en een horloge. Het drietal zou in een witte bestelbus zijn vetrokken. Na de overval werd Burgernet ingezet. Een zoektocht leverde niets op en van de daders ontbreekt nog ieder spoor. 

De politie is op zoek naar getuigen en wil graag in contact komen met personen die woensdagavond een witte bestelbus hebben gezien in de omgeving van de Jan Reitsmastraat. Heeft u iets gezien of gehoord, neem dan contact op met de politie via 0900 88 44 of anoniem (Meld Misdaad Anoniem) 0800 7000.  De politie heeft aangifte opgenomen en heeft de zaak in onderzoek. 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Baaium | 112 alarmeringen Baaium | Goedkoop Tanken in Baaium | Supermarkten in Baaium | Weerbericht Baaium